Träning

Träning och hälsa

[otw_shortcode_info_box border_type=”bordered” border_color_class=”otw-red-border” border_style=”bordered” shadow=”shadow-inner” rounded_corners=”rounded-10″ background_pattern=”otw-pattern-3″]Har du en flickvän som älskar att träna så ska hon såklart få en julklapp som är just inom det området. Att röra på sig är både kul och hälsosamt, hjälp henne genom att ge någon sportig julklapp.[/otw_shortcode_info_box]

Träning kan vara allt från en promenad till att maxa på gymmet. Det viktiga är att vi rör på oss i någon form och jag hoppas att följande julklappar kommer ge henne ännu mer motivation att träna.

Sportiga prylar till flickvän

Träningsväska

träningsväska

Första och främst, den här kostar 119 kronor! Sen är det en hur snygg väska som helst. En bra start och en himla bra julklapp till flickvän. Slå till!

BUTIK BUTIK

Sport BH Max

sport bh julkapp till flickvän

Många tjejer använder en sport-bh vid träning. Den här är bland de finare du kan köpa och är av yppersta kvalité!

BUTIK BUTIK

Handskar för gymmet

handskar för träning

Det här är en solklar julklapp till flickvännen som någon gång går in på gymmet. Billigt, bra och säkerligen uppskattat!

BUTIK BUTIK

Underställ

underställ

Ett underställ leder bort fukt så hon kan utöva utomhusaktivitet med ett glatt humör. Den här tröjan är otroligt snygg och priset är 249 kronor.

BUTIK BUTIK

Linne

linne julklapp

Om hon föredrar att träna i linne är en bra julklapp det här linnet från Under Armour. Märket som är ett av tjejernas favoritmärke.

BUTIK BUTIK
Hemmaträning

rep

Ibland kan det vara svårt att få tiden att räcka till allt man tänkt sig. Med de här tränar din flickvän enkelt och bekvämt hemma.

BUTIK BUTIK

Träna tillsammans

Att träna med sin partner är en riktig höjdare. Det är viktigt att ni gör något som både gillar så att ingen av er ”tvingas in” på den andras område. Tänk på att träning kan vara så mycket. Något så vanligt som att ta en lång promenad kan i allra högsta grad anses som träning. Gillar ni skogen så ta en skogspromenad. Kort och gott, rör på er tillsammans på ett eller annat viss. Se även topplistan med de hetaste presenterna du kan ge din flickvän i julklapp. Hoppas julklapparna på den här sidan var till någon nytta för dig.

Comments are closed.